Dit jaar hebben we een ring-of-thought, de lampjes gaan aan wanneer andere mensen in de ring hun ring ook aan hebben, zo denken we altijd aan elkaar!

Daarnaast kan je met de M5Stack Atom S3 Lite en de LED ring natuurlijk veel meer, zoals een klok (er zitten 60 LEDs op), een webcam-lamp of een regenboog paraplu, dat kan allemaal zonder het te programmeren, ga naar http://kerstkaart.local om het in te stellen.
Maar je kunt er ook een robot of een bluetooth of Infrarood proxy van maken. Stuur je thermostaat of stappenmotor er mee aan of gebruik hem samen met je Philips HUE lampen. Je kunt tal van M5Stack accessoires bestellen en er als LEGO op klikken, zoals een camera, laser, klein schermpje, relais, sensoren, antenne’s en veel meer. Wees creatief en maak al je ideeën!
Ook als je niet kan programmeren is dat geen probleem. M5Stack heeft UI Flow, daarin kun je alles aan elkaar klikken met je muis. Je hoeft het niet een te installeren, ga maar naar: UI Flow 2.0 !

Ben je gevorderd? Dan kun je ook zelf iets op programmeren, compilen en er op flashen zoals wij dat hebben gedaan: We hebben een HttpPullLightControl uitbreiding gemaakt voor wled, die is nu voor iedereen te downloaden en zit voortaan standaard in wled.

Heb je iets teveel geexperimenteerd en ligt je kerstkaart in duigen? Geen probleem, gebruik de knop hieronder om je kerstkaart weer in de originele staat te brengen. Zelf als heb je de M5stack compleet verkeerd geflasht, dit brengt hem terug naar hoe je hem kreeg!

Vragen?  Gezellig, bel ons even!

  • Slapen onder een Cloud? Plak watten aan je plafond en verstop de ring er in.
  • Je eigen Philips Ambilight maken!
  • Maak een Paraplu lamp en hang hem omgekeerd op boven de eettafel.
  • Koude (blauwe) of warme (rode) kleuren in je drankkast?
  • Hang hem achter je wandklok en zet de klok functie aan, hij tikt dan met de wijzers mee!

Heb je iets teveel geëxpirimenteerd en ligt je kerstkaart in duigen? Geen probleem, gebruik de knop hieronder om je kerstkaart weer in de originele staat terug te brengen. Heb je echt alles om zeep geholpen? Druk de zijknop in terwijl je de USB kabel in je PC stopt. Laat daarna de zijknop los en druk op Connect! Dit brengt hem terug naar hoe je hem kreeg! Fantastisch en werkt altijd!